De verhalen bij Optimo

Filter

29 verhalen gevonden

Optimo Senior Consultant Finance (ERP) Ahmet

Heb jij altijd al willen weten hoe het is om bij Optimo te werken? Om jou een inkijkje te geven vertelt Ahmet Atceken over zijn werkzaamheden als Senior Consultant Finance (ERP).

17 juni 2024
Vlog Optimo ERP consultant vlog Minou | Werken Bij Optimo

Wil jij net als Minou, aan de slag als ERP consultant bij Optimo en wil je hier meer over weten? Bekijk haar vlog waarom je deze kans niet mag laten liggen!

30 mei 2024
Vlog Vlog team Finance - featured

Wil jij aan de slag bij Team Finance? Bekijk onze laatste vlog en ontdek wat werken bij Optimo zo bijzonder maakt.

14 september 2023
Vlog Vlog van Functioneel Beheerder Merel

Wil jij net als Merel, aan de slag als Functioneel Beheerder bij Optimo en wil je hier meer over weten? Bekijk haar vlog waarom je deze kans niet mag laten liggen!

04 augustus 2023
Vlog Vlog Margon

Wil jij net als Margon, aan de slag als Payroll Specialist bij Optimo en wil je hier meer over weten? Bekijk haar vlog waarom je deze kans niet mag laten liggen!

04 augustus 2023
Tom Naarding blog

Je leest de persoonlijke ervaringen van Tom, accountmanager bij Optimo. Hij vertelt hoe het is om bij Optimo te werken en hoe hij hier terechtkwam. Ontdek of werken bij Optimo bij jou past.

03 april 2023
Blog 3 Steffan blog 3

De extra’s maken het nog leuker om bij Optimo te werken!

De extra's die Optimo biedt, maken het nog leuker om daar te werken. Steffan wordt enthousiast van de voordelen en de extra's, en vertelt je graag waar dit uit bestaat. Nieuwsgierig? Lees de derde blog van Steffan.

28 maart 2023
Blog 2 Steffan blog 2

Optimo is de werkgever die bij jou past!

Optimo is dé werkgever waar je aan de slag wilt. En Steffan overtuigt je in zijn tweede blog. Hij vertelt je meer over de persoonlijke ontwikkeling en AFAS komt als vooraanstaand partner aan bod. Lees snel verder en laat je overtuigen!

21 maart 2023
Vlog Steffan blog 1

Ben je op zoek naar een nieuwe job binnen de consultancy Payroll? En benieuwd hoe jouw dag er bij Optimo uit zou komen te zien? Onze Senior Consultant Payroll neemt je graag mee in zijn vlog. Bekijk zijn video en wie weet zien we jouw sollicitatie wel in onze inbox verschijnen!

14 maart 2023
Blog 1 Steffan blog 1

Waarom jij bij Optimo die nieuwe consultant payroll collega moet worden!

Word jij ook Senior Consultant HR bij Optimo? Steffan vertelt in zijn eerste blog meer over Optimo en de functie. Maar ook waarom jij zijn nieuwe collega moet worden. Lees snel verder!

14 maart 2023
Blog 3 Eelco blog 3

Werken bij Optimo is niet alleen leuk, maar geeft ook nog eens tal van voordelen!

Naast de leuke baan, zijn er ook een tal van voordelen binnen Optimo. Lees de derde blog van Eelco, en hij vertelt je wat Optimo te bieden heeft aan de medewerkers.

23 februari 2023
Blog 2 Eelco blog 2

Werken als Consultant HR bij Optimo, is dé match!

Maak de juiste match, en start net als Eelco met een nieuwe uitdaging als Consultant HR bij Optimo! Lees zijn tweede blog over AFAS en wat Optimo doet om bij te dragen aan de persoonlijke ontwikkeling.

16 februari 2023
Blog 1 Het faciliteren van klanten zit in je aard als consultant HR

Ga de uitdaging aan als Consultant HR bij Optimo!

Waarom deze functie zo'n mooie uitdaging is? Dat vertelt Eelco in zijn eerste blog. Daarin vertelt hij je meer over de functie, persoonlijke ontwikkeling en de richtingen binnen HR. Nieuwsgierig? Lees snel verder!

31 januari 2023
Blog 3

Kan het nog leuker bij Optimo? Jazeker! De extra’s bieden je de waardering die iedereen nodig heeft.

In de derde blog van Sanne vertelt ze over de vele extra's bij Optimo. En waarom dit zo belangrijk is. Lees verder en oordeel zelf.

31 januari 2023
Vlog Eelco blog

Wil jij een nieuwe uitdaging waarbij je verantwoordelijk bent voor het automatiseren van alle HR-processen binnen het softwarepakket van AFAS, bij verschillende klanten? Dan zit je hier goed. Bekijk de vlog van Eelco, solliciteer en wie weet word jij zijn nieuwe collega!

24 januari 2023
Blog 2 sanne blog 2

Leren, werken en verdienen, dat is wat Optimo je biedt!

Werken bij Optimo is bouwen aan je toekomst. Lees de tweede blog van Sanne, waarin ze meer vertelt over AFAS, persoonlijke ontwikkeling en waarom je sollicitatie zo belangrijk is.

24 januari 2023
Blog 1 Contact

Start je carrière met een traineeship bij Optimo!

In de eerste blog van Sanne vertelt ze je meer over het traineeship bij Optimo en hoe haar ervaringen daar mee zijn. Benieuwd? Lees haar blog en laat je inspireren!

17 januari 2023
Vlog Vlog Sanne Corts

Wil jij net als Sanne, aan de slag als trainee bij Optimo en wil je hier meer over weten? Bekijk haar vlog waarom je deze kans niet mag laten liggen!

05 januari 2023
Trainee Payroll

Ben jij afgestudeerd in HR en zoek je een uitdaging op het gebied van automatiseren en optimaliseren van de processen achter ons mooie vak? Kom een traineeship volgen bij Optimo! Oud-trainee Ivan Staarman mag zich na een succesvol afgerond traineeship HR Consultant bij Optimo noemen. We laten deze ervaringsdeskundige graag aan het woord om te vertellen hoe dit tot stand is gekomen.

17 maart 2022
Payroll Consultant op afstand

'Je manager en teamleden helpen je bij vragen, maar natuurlijk probeer je eerst zelf het antwoord te vinden!'

12 november 2020
Werken bij Optimo

'Bij implementaties is het de uitdaging om alles op tijd klaar te krijgen, en zo goed mogelijk. Zodat klanten er écht iets aan hebben.'

12 november 2020

'Ik dacht dat ik nog geen consultant kon worden. Maar mijn ervaring als Functioneel Beheerder bleek meer dan genoeg!'

12 november 2020
Werken bij Optimo

'De consultant van Optimo wist op welke manier de data geschoond moest worden. Bij bepaalde dingen hadden we AFAS nodig, dat regelde de consultant ook. Hij ging zelfstandig te werk volgens het draaiboek.’

10 november 2020
Werken bij Optimo

'In twee en een half uur zijn we onze software doorgelopen en hebben we onze wensen besproken. De conclusie was duidelijk: we gingen de software vanaf de bodem inrichten en een duidelijke wensenlijst hanteren.’

10 november 2020
Werken bij Optimo

'Met Optimo hadden we een klik én zij hebben het voordeel dat zij werken met een ISAE-verklaring.'

10 november 2020
Accountmanager AFAS

‘Ik waardeer mensen die goede adviezen geven. Ze mogen mij echt wijzen op wat ik niet goed doe. Vanuit het belang van onze organisatie, niet vanuit het beeld dat zij zelf voor zich hebben.'

10 november 2020
Verhaal van Michel

'Detachering vind ik geweldig: elke keer weer andere mensen en bijzondere situaties. Als je ingehuurd wordt, is er altijd iets aan de hand. Ze bellen niet voor niets Optimo!'

10 november 2020
Verhaal van Jenske

'Als trainee volg je cursussen en maak je bijbehorende opdrachten. De lat ligt iedere keer net wat hoger, zodat je iets nieuws leert en je grenzen blijft verleggen.'

10 november 2020
Werken bij Optimo

'Soms zijn we drie weken druk voor een klant om de payrollmodule in te richten. De andere keer zijn we een dag beschikbaar om onze klantportal in de gaten te houden voor korte supportvragen.'

10 november 2020