De verhalen bij Optimo

Filter

10 verhalen gevonden

Blog 2: Optimo is de werkgever die bij jou past!

Optimo is dé werkgever waar je aan de slag wilt. En Steffan overtuigt je in zijn tweede blog. Hij vertelt je meer over de persoonlijke ontwikkeling en AFAS komt als vooraanstaand partner aan bod. Lees snel verder en laat je overtuigen!

21 maart 2023

Ben je op zoek naar een nieuwe job binnen de consultancy Payroll? En benieuwd hoe jouw dag er bij Optimo uit zou komen te zien? Onze Senior Consultant HR neemt je graag mee in zijn vlog. Bekijk zijn video en wie weet zien we jouw sollicitatie wel in onze inbox verschijnen!

14 maart 2023

Blog 1: Waarom jij bij Optimo die nieuwe consultant payroll collega moet worden!

Word jij ook Senior Consultant HR bij Optimo? Steffan vertelt in zijn eerste blog meer over Optimo en de functie. Maar ook waarom jij zijn nieuwe collega moet worden. Lees snel verder!

14 maart 2023

Blog 3: Werken bij Optimo is niet alleen leuk, maar geeft ook nog eens tal van voordelen!

Naast de leuke baan, zijn er ook een tal van voordelen binnen Optimo. Lees de derde blog van Eelco, en hij vertelt je wat Optimo te bieden heeft aan de medewerkers.

23 februari 2023

Blog 2: Werken als Consultant HR bij Optimo, is dé match!

Maak de juiste match, en start net als Eelco met een nieuwe uitdaging als Consultant HR bij Optimo! Lees zijn tweede blog over AFAS en wat Optimo doet om bij te dragen aan de persoonlijke ontwikkeling.

16 februari 2023
Het faciliteren van klanten zit in je aard als consultant HR

Ga de uitdaging aan als Consultant HR bij Optimo!

Waarom deze functie zo'n mooie uitdaging is? Dat vertelt Eelco in zijn eerste blog. Daarin vertelt hij je meer over de functie, persoonlijke ontwikkeling en de richtingen binnen HR. Nieuwsgierig? Lees snel verder!

31 januari 2023

Blog 3: Kan het nog leuker bij Optimo? Jazeker! De extra’s bieden je de waardering die iedereen nodig heeft.

In de derde blog van Sanne vertelt ze over de vele extra's bij Optimo. En waarom dit zo belangrijk is. Lees verder en oordeel zelf.

31 januari 2023

Wil jij een nieuwe uitdaging waarbij je verantwoordelijk bent voor het automatiseren van alle HR-processen binnen het softwarepakket van AFAS, bij verschillende klanten? Dan zit je hier goed. Bekijk de vlog van Eelco, solliciteer en wie weet word jij zijn nieuwe collega!

24 januari 2023

Blog 2: Leren, werken en verdienen, dat is wat Optimo je biedt!

Werken bij Optimo is bouwen aan je toekomst. Lees de tweede blog van Sanne, waarin ze meer vertelt over AFAS, persoonlijke ontwikkeling en waarom je sollicitatie zo belangrijk is.

24 januari 2023

Blog 1: Start je carrière met een traineeship bij Optimo!

In de eerste blog van Sanne vertelt ze je meer over het traineeship bij Optimo en hoe haar ervaringen daar mee zijn. Benieuwd? Lees haar blog en laat je inspireren!

17 januari 2023