Onze cultuur

Onze cultuur

Bij Optimo werken verschillende soorten mensen. Wat ze gemeen hebben? Ze willen goed zijn in hun vak. Welk vak dat is, verschilt ook. Ieder heeft zijn eigen expertise, en samen werken we aan optimale bedrijfsprocessen van onze klanten. We zijn opgericht in 2014 en bedienen als AFAS partner klanten door heel Nederland. Onze thuishaven is Amersfoort. 

 

 

Gedreven verbeteraars

Wij denken dat als iedereen doet waar hij of zij goed is, we als organisatie stijgen tot grote hoogte. Maar we blijven wél met beide benen op de grond staan. Met een nuchtere blik kijken we waar de dingen beter kunnen, en steken we onze handen uit de mouwen om dit aan te pakken. Vastgeroest zitten aan ons bureau, dat is onze nachtmerrieWe zitten vol energie en staan altijd paraat om in te springen op nieuwe kansen.  

 

 

Kwaliteit leveren

Hierbij streven we naar kwaliteit. Als je het ons vraagt, bestaat kwaliteit uit up-to-date kennis en een soepele samenwerking. Daarom investeren we in jouw opleiding en de ontwikkeling van jouw team. Jij en je collega’s zijn namelijk geen concurrenten van elkaar.

 

 

Doorgroeien binnen Optimo

Omdat we een kleurrijk pallet aan mensen én diensten hebbenkrijgt iedereen de kans om door te groeien ozich te ontwikkelen binnen een andere discipline. Wil je een nieuwe taak naar je toetrekken? Geef het aan, en probeer het uit. We staan altijd open voor ideeën. Want een goed salaris, een premievrijpensioen en 28 vrije dagen is absoluut fijn, maar daar gaat het eigenlijk niet om. Wij vinden het belangrijk dat jij je op je gemak voelt bij Optimo en dat jij jezelf kan blijven uitdagen.

 

 

Samen sparren

Ook al heb jij de touwtjes in handen als het gaat om jouw carrière, je staat er natuurlijk niet alleen voor. Je hebt altijd een achterban van collega’s waarmee je kunt sparren, ook al zitten jullie op afstand van elkaar. Ook komen we regelmatig met z’n allen bijeen tijdens onze Optimo-dag, om ervaringen uit te wisselen en te leren van elkaar. We praten elkaar bij en zijn benieuwd hoe het met de ander gaat

 

Even sfeerproeven?

Om een goed beeld te krijgen van je nieuwe werkplek en collega’s is het natuurlijk van belang om even een kijkje te komen nemen bij ons op kantoor. Zo kun je niet alleen de sfeer proeven, maar ook onze heerlijke koffie. Deze serveren wij in onze sfeervolle Club Lounge. Nu alvast benieuwd? Neem dan alvast een kijkje op onze Instagram, LinkedIn of Facebook. Zo leer je ons toch alvast een beetje beter kennen!

 

Gezelligheid

Kom je op kantoor een collega tegen in de wandelgangen, dan zal niemand je voorbij gaan zonder gedag te zeggen. We vinden het gezellig om even kort met elkaar te kletsen en nieuwe collega’s horen er direct bij! Bij Optimo vieren wij successen en zorgen wij voor genoeg gezellige activiteiten. Voor ons vijfjarig bestaan maakten we bijvoorbeeld een te gekke stedentrip naar Praag en in 2023 waren we naar Lissabon voor ons Summer event. Bekijk de video hieronder en laat je inspireren!