Het verhaal van Eelco

Blog 3

Werken bij Optimo is niet alleen leuk, maar geeft ook nog eens tal van voordelen!

 

In deze reeks van blogs en de mooie vlog die is ontwikkeld, zal voor jou duidelijk zijn dat ik een tevreden man ben om voor (de klanten van) Optimo te werken. De functie is leuk, divers en vraagt om verantwoordelijkheid en creativiteit. Omdat we met zijn allen hard werken en geen uitdaging uit de weg gaan, is het natuurlijk des te leuker om waardering te krijgen. En of dat nou het vieren van successen zijn of overige extra’s die bij je secundaire arbeidsvoorwaarden horen, het is fantastisch om daar deel vanuit te maken. Benieuwd naar deze extra’s? Ik vertel het je graag in deze blog. Het enige wat jij moet doen is solliciteren. Want wij willen jou graag toevoegen aan ons leuke, gezellige en gedreven team!

 

De extra’s bij Optimo

Naast het harde werken, worden er regelmatig diverse teambuilding activiteiten georganiseerd. Zo wordt er elke maand een kantoordag ingepland, die gezellig afgesloten wordt met een borrel. Zo is er ook tijd om andere leuke dingen met elkaar te delen die niets met werk te maken hebben. Zo leer je elkaar nog beter kennen. En buiten dat is het erg gezellig. Je zit toch veel bij de klant, dus als er momenten zijn om je team te zien, dan wordt dat erg gewaardeerd door iedereen. Vooral als dat in onze eigen Club Lounge is, waar een bar, een draaitafel en verlichting aanwezig zijn.

Wat ook typerend is, is het jaarlijkse outdoor summer event. Dit wordt op een mooie locatie georganiseerd, met een bbq, teambuilding activiteit(en) en een gezellige feestavond. Die mag je niet missen, want ieder jaar weer, is dat de happening van het jaar.

 

Secundaire arbeidsvoorwaarden

In deze rol ben je dus veel op pad. Omdat je een portfolio aan klanten bedient. Daarom zorgt Optimo ervoor dat je een auto van de zaak krijgt, zodat je veilig op pad kunt door heel Nederland. Natuurlijk is het ook mogelijk om te kiezen voor een mobiliteitsbudget.

Ook rond de feestdagen word je als werknemer niet vergeten. Zo wordt er een attentie met Pasen verzorgt, met Kerst maar ook een leuke attentie tijdens het summer event. Ik had al redenen genoeg gegeven om te komen solliciteren, maar dit maakt het nog extra leuk, vind je niet?

 

Kunnen we de koffie klaarzetten?

Ik en mijn collega’s kijken uit naar je komst. Want we hebben je hard nodig in ons team. Niet alleen voor al het werk wat er ligt, maar ook omdat we zo’n gezellig persoon als jij, passend vinden binnen ons team! Hopelijk ben jij net zo enthousiast als ik, en heb je een goed beeld gekregen hoe het werken binnen Optimo als consultant HR eraan toe gaat.

 

Mocht je toch nog vragen hebben voordat je solliciteert? Neem contact op met onze recruiters via recruitment@optimo.nl. En natuurlijk kan je altijd mijn vorige blogs en vlog (nog eens) bekijken, waarin je een ‘kijkje in de keuken’ krijgt bij Optimo.

 

Wij zetten de koffie klaar, en zien je graag in onze ClubLounge tijdens onze eerste kennismaking.

Tot snel!

 

Hartelijke groet, Eelco