Het verhaal van Steffan

Blog 2

Optimo is de werkgever die bij jou past!

 

Vorige week spraken we al even over waarom de functie van consultant payroll zo leuk is. Vandaag vertel ik je waarom deze functie in combinatie met de werkgever Optimo zo goed is! Want bij het werken bij een belangrijke AFAS-partner, heb je de beste professionals en leermeesters om je heen.

 

Optimo is dé werkgever waar je aan de slag wilt

Waarom? Je krijgt namelijk de mogelijkheid om je te ontwikkelen in een stukje consultancy. Het gaat niet alleen om het uitvoeren ervan, maar je gaat ook aan de slag met het systeem. Daarnaast heeft Optimo als werkgever een redelijk platte cultuur. De werksfeer lijkt op die van een familiebedrijf, omdat je alles samen kan doen. Iedereen staat voor je klaar als je even wilt sparren of brainstormen. Want het is niet altijd even makkelijk om een complex vraagstuk op te lossen. Daarom is er iedere maand een bijeenkomst. Een kennissessie. Tijdens deze sessies drinken we een kop koffie en delen we kennis met elkaar. Alle bevlogen werknemers hebben passie voor hun vak en dat zorgt ervoor dat je leert van elkaar. Elke sessie weer.

 

Belangrijke AFAS-partner

Als vooraanstaand AFAS-partner maak je onderdeel uit van een professioneel team van specialisten en lift je mee op het succes van AFAS. Continu komen er mooie klanten/uitdagingen op je pad en bouw je verder aan je AFAS-vaardigheden. En dat is een enorme boost voor je carrièremogelijkheden. Als je hier komt werken, heb je geen kennis van AFAS nodig. Je wordt getraind om die vaardigheden eigen te maken. Dus de kernkwaliteiten die prettig zijn in deze functie zijn: ondernemerschap, resultaatgerichtheid, discipline, goed kunnen samenwerken, nieuwsgierigheid, en zoals in mijn vorige blog al gezegd: flexibiliteit.

 

Benieuwd of Optimo bij je past?

Voor meer informatie kan je nog eens mijn vlog bekijken, waarin je een kijkje in de ‘keuken’ krijgt van mijn functie én Optimo.

 

Volgende week vertel ik in mijn laatste blog wat het werken bij Optimo in deze functie als consultant payroll, zo leuk maakt. Dus blijf me volgen op deze pagina!

 

Wil je meer inhoudelijke informatie, dan kan je natuurlijk altijd contact opnemen met een van onze recruiters via recruitment@optimo.nl.

 

Hartelijke groet, Steffan