Over Optimo

Over Optimo

Wie zijn wij?

Optimo is AFAS Partner en specialist in optimale backoffice processen. Onze gespecialiseerde teams in Data, HR, Finance en Payroll helpen klanten bij het optimaliseren van processen, met als gouden ingrediënt: AFAS Profit! Onze collega’s zijn fan van dit softwarepakket en vertalen de verregaande mogelijkheden naar de wensen van de klant. Wij optimaliseren interne bedrijfsprocessen op basis van AFAS Profit. Met een groot team vol experts met ieder een eigen specialisme, zijn wij een one-stop-shop voor onze klanten. Wij bieden Consultancy, Outsourcing en Detachering.

 

 

AFAS Consultancy

Onze AFAS Consultants kennen AFAS Profit als geen ander. Zij helpen organisaties bij het implementeren en optimaliseren van het systeem. Ze kennen de technische kant van de software, maar denken ook mee vanuit de vakspecifieke processen. Heb jij bijvoorbeeld op een HR-afdeling gewerkt met AFAS Profit? Dan zou je een goede consultant kunnen worden!

 

 

Outsourcing

Onze Salaris Specialisten nemen de salarisadministratie van klanten uit handen. Ze hanteren strakke processen, om iedere maand weer een foutloze loonverwerking op te leveren. Ook adviseren zij klanten over optimalisatiekansen in het systeem, om het payroll proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Heb jij ervaring met salarisadministratie, ga je secuur te werk en vind je het leuk om klanten verder te helpen? Dan zit je goed binnen dit team!

 

 

Detachering

Wanneer klanten handen én ogen tekort komen, schakelen ze onze specialisten in voor tijdelijke ondersteuning. Zo help jij als specialist in de detachering verschillende organisaties, en krijg je steeds weer een nieuwe uitdaging voor je kiezen! Natuurlijk houd jij hierbij in de gaten of processen efficiënt lopen en of AFAS Profit optimaal wordt benut. 

 

 

Jij op je best, samen optimaal!

Hoe fijn is het om met een specialist te kunnen schakelen? Wanneer je even vastloopt of een lastige vraag krijgt van een klant, kun je altijd je collega’s raadplegen. Of zij nou in hetzelfde team zitten, of juist niet. Samenwerken en kennisdelen staat hoog in het vaandel bij Optimo. Daarom organiseren we maandelijks kennissessies, waardoor je altijd op de hoogte bent en nooit raakt uitgeleerd!