Het verhaal van Eelco

Blog 2

Werken als Consultant HR bij Optimo, is dé match!

 

Toen ik mijn vorige blog schreef over de functie die ik vervul, werd ik weer zo enthousiast, dat ik me wederom besefte hoe leuke baan ik heb. Maar dat komt natuurlijk niet door de functie alleen, dat komt ook door de klanten en collega’s die ik heb. Maar vooral ook door mijn werkgever Optimo. Zij zijn een belangrijke AFAS-partner met de beste professionals en leermeesters om hen heen. En het is voor mij iedere dag weer een feestje om aan de slag te gaan!

 

Optimo draagt bij aan je ontwikkeling als Consultant HR

Vorige week stipte ik al even kort aan, dat je je enorm kan ontwikkelen op het gebied van consultancy. Het gaat namelijk niet alleen om het uitvoeren maar je gaat ook dagelijks aan de slag met het AFAS-systeem. Elke klant vraag weer om een andere aanpak. En vraagt je daarbij ook om flexibel en creatief te zijn in de oplossingen die je aanbiedt. Maar dat hoef je niet alleen te doen. Elke maand wordt er door Optimo een kennissessie georganiseerd. Hier worden diverse vraagstukken en problemen besproken, om samen tot een oplossing te komen. Zo help je elkaar bij het ontwikkelen van het beste resultaat! Maar ook naast deze kennissessies zijn collega’s altijd bereid om je te helpen. Elke dag weer.

 

Je lift mee op het succes van AFAS

Als vooraanstaand AFAS-partner maak je deel uit van een professioneel team van specialisten en lift je mee op het succes van AFAS. Continu komen er mooie klanten en uitdagingen op je pad en zo bouw jij verder aan je AFAS-vaardigheden. En dit draagt bij aan die enorme boost voor je carrièremogelijkheden binnen Optimo. Vorige week vertelde ik al even dat kennis van AFAS niet persé noodzakelijk is. Door een training en daarna in de praktijk ga je die vaardigheden helemaal eigen maken.

 

Jij + Optimo = een match

Optimo staat voor een aantal kernkwaliteiten, die we graag ook terugzien bij onze nieuwe collega. Als jij je kan vinden in: ondernemerschap, resultaatgerichtheid, discipline, goed kunnen samenwerken, nieuwsgierigheid en zoals eerder gezegd, flexibiliteit, dan zijn wij een match.

 

Kijk voor meer informatie naar mijn vlog, waarin duidelijk wordt, hoe mijn dag en bezigheden eruit zien. Toch liever wachten op de volgende en tevens laatste blog? Houd dan volgende week deze pagina in de gaten, dan vertel ik je meer waarom het zo leuk is om bij Optimo te werken.

 

Je kan ook altijd contact opnemen met een van onze recruiters via recruitment@optimo.nl.

 

Tot dan!

 

Hartelijke groet, Eelco