Het verhaal van Sanne

Blog 2

Leren, werken en verdienen, dat is wat Optimo je biedt!

 

En? Wat vond je van alle informatie van vorige week? Het is bijna niet te geloven dat dit soort mooie kansen vaak onbenut blijven. Ik zou het iedereen aanraden die aan de start van zijn carrière staat. Want wat ik nog niet had verteld, je krijgt vanaf dag 1 dat je start met je opleiding, ook direct betaald als een werknemer. En je werkt bij een belangrijke AFAS-partner met de beste professionals en leermeesters om je heen. Lees je mee, wat Optimo nog meer in petto heeft?

 

Werken bij Optimo, is bouwen aan je toekomst

Optimo heeft een platte cultuur. Het lijkt op een familiebedrijf, want iedereen staat voor elkaar klaar. Heb je een vraag? Zit je met een probleem of kom je er niet uit met een complex vraagstuk? Iedereen is je bereid om te helpen. En zo werk je dus dagelijks aan je persoonlijke ontwikkeling. Een mooie bijkomstigheid is ook de maandelijkse kennissessies. Daar kan je problemen en cases delen met elkaar als je er zelf even niet uitkomt. Het vergt nou eenmaal veel creativiteit en met ideeën van anderen, kan het ineens een stuk simpeler worden. En effectiever!

 

Belangrijke AFAS-partner

Als vooraanstaand AFAS-partner maak je onderdeel uit van een professioneel team van specialisten en lift je mee op het succes van AFAS. En door uitdagingen bij klanten, zorg je er ook voor dat je AFAS-vaardigheden worden uitgebreid. Het is dus niet nodig om deze kennis al te hebben, maar als je wordt opgeleid, zal je zien dat het een vak apart is en dat het eigen maken hiervan enorm belangrijk is.

 

Zie jij jezelf als trainee bij Optimo?

Ik wel! Ik denk dat dit goed bij je past. Normaliter duurt de opleiding 6 maanden, maar ben je sneller met de afronding, dan kan je ook al eerder gaan starten bij klanten. Het is vooral belangrijk dat je enthousiast wordt van de inhoud, de systemen en de vraagstukken. En… dol op cijfers. Dan zijn wij blij met jou!

 

Volgende week vertel ik je meer over de voordelen en de extra’s die Optimo als werkgever te bieden heeft. Je denkt misschien, nog meer voordelen en mooie extra’s, maar die zijn er zeker om je werk nog leuker te maken!

 

Wil je meer inhoudelijke informatie, dan zijn onze recruiters bereikbaar via recruitment@optimo.nl.

 

Tot dan!

 

Met vriendelijke groet, Sanne