Het verhaal van Sanne

Blog 3

Kan het nog leuker bij Optimo? Jazeker! De extra’s bieden je de waardering die iedereen nodig heeft.

 

Natuurlijk hoop ik je al overtuigd te hebben en zit je sollicitatie voor een traineeship al bij ons in de inbox. Maar of dat nou wel of niet zo is, graag vertel ik je nog meer over de voordelen en extra’s bij Optimo. Want ik vind dat je dat moet weten. Behalve het betaald volgen van een opleiding en het AFAS-systeem je eigen maken, is er nog meer wat Optimo je te bieden heeft. Dus mocht je nog niet gesolliciteerd hebben, dan weet ik zeker dat dit het welbekende laatste zetje is.

 

De mooie voordelen en extra’s bij Optimo

Naast je persoonlijke ontwikkeling in combinatie met je buddy, is natuurlijk al een fantastische kans binnen Optimo. Maar ook jij als trainee werkt hard voor het best haalbare resultaat. En dat allemaal voor onze klanten. Want die willen we op de juiste en beste manier bedienen. Maar dat kan alleen als jij als werknemer gewaardeerd wordt voor je kunnen. En daar zorgt Optimo gedurende het jaar voor. Er worden diverse teambuilding activiteiten georganiseerd. Maar ook de maandelijkse kantoordag wordt met een gezellige borrel afgesloten in onze eigen Club Lounge, dat ingericht is met een bar, een draaitafel en verlichting. En waar vaak nog maanden over nagepraat wordt, is ons outdoor summer event. Dit vindt plaats op een mooie locatie, met teambuilding activiteiten, dat afgesloten wordt met een heerlijke bbq en feestavond. Dit zijn de vele extra’s die je er ook nog bij krijgt als je onderdeel wordt van deze club!

 

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Om deze functie als junior payroll consultant goed te kunnen uitvoeren, krijg je een auto van de zaak! Dat is niet gek he! Natuurlijk mag je ook kiezen voor een mobiliteitsbudget. Daar mag je nog even over nadenken. En je wordt ook verrast met de feestdagen. Met Pasen en Kerst, wordt er altijd voor een attentie gezorgd. Omdat Optimo het belangrijk vindt om goed te zorgen voor hun medewerkers.

 

Zien wij elkaar snel?

Het mag duidelijk zijn dat ik enthousiast ben over mijn loopbaan bij Optimo. Ik kom bij diverse klanten op kantoor, en vind het fantastisch om ze te helpen. Hopelijk ben jij net zo enthousiast geworden.

 

Lees vooral mijn blogs nog door of bekijk mijn vlog waarin een werkdag van mij in beeld is gebracht. 

Mocht je nog vragen hebben voordat je solliciteert? Of heb je nog vragen ook al zit je sollicitatie al bij ons in de inbox? Je kunt onze recruiters bereiken via recruitment@optimo.nl.

 

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

 

Tot snel!

 

Met vriendelijke groet, Sanne