Het verhaal van Steffan

Blog 3

De extra’s maken het nog leuker om bij Optimo te werken!

 

In mijn vorige blogs vertelde ik meer over mijn functie en over Optimo als werkgever. Dat is voor mij reden genoeg om hier enthousiast aan het werk te zijn. Maar natuurlijk is het ook hartstikke leuk om waardering te krijgen van je werkgever en te kunnen genieten van de extra’s die Optimo biedt. Benieuwd naar deze extra’s? Lees hierover meer in mijn laatste blog en solliciteer! Want we hebben je hard nodig.

 

Extra’s bij werkgever Optimo

Er wordt met regelmaat diverse teambuilding activiteiten georganiseerd. Onze maandelijkse kantoordag inclusief borrel is daar een van. Het is leuk om elkaar ook op een andere manier te spreken dan alleen maar over werk. En omdat je vaak bij de klant zit, is het ook gewoon leuk om met je collega’s te borrelen.
Bij Optimo hebben we een eigen Club Lounge, dat eruitziet als een gezellige ruimte met draaitafel, discoverlichting en een gezellige bar.
Jaarlijks wordt er ook een outdoor summer event georganiseerd. Denk aan een gezellige bbq op een leuke locatie, met een teambuilding activiteit en een feestavond. Daar wordt vaak nog maanden over gesproken… 😉

 

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Zoals eerder besproken is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Er wordt samen met jou gekeken waar je nog verder in kan ontwikkelen, om de klant nog beter van dienst te kunnen zijn.

Omdat je veel bij klanten bent, zit er ook een auto van de zaak bij. Maar je kan ook kiezen voor een mobiliteitsbudget. Maar ook met feestdagen wordt al het personeel verwend. Denk aan Pasen, Kerst of een attentie bij een summer event. Kortom: Optimo is goed voor zijn werknemers en haalt het beste in ze naar boven.

 

Solliciteer, we kijken er naar uit je te ontmoeten

Ik hoop dat je genoeg informatie hebt ontvangen, en dat je een beeld hebt hoe het werken in deze functie bij Optimo eraan toe gaat. Mijn enthousiasme zal je hierin terugvinden en ik hoop dat ik jou net zo enthousiast hebt gemaakt.

 

Mocht je, voordat je je sollicitatie verstuurd, nog vragen hebben? Stel ze aan een van onze recruiters via recruitment@optimo.nl.
Je kan mijn vlog (wederom) bekijken om gevoel te krijgen bij de omgeving en/of lees mijn blogs nog eens door. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten dus tot snel!

 

Hartelijke groet, Steffan